Wie past mijn bedrijfskleding?!

Wie is de persoon die ik zoek en in mijn nieuwe bedrijfskleding past?!

Voor mijn team ben ik op zoek naar (meerdere) gezellige mensen die het super leuk vinden om een aantal uren per week in de gezelligste EN lekkerste winkel van Gemert te willen werken!

Functie omschrijving

Een gevarieerdere werkplek kan je bijna niet vinden! Voordat de deur open gaat heb jij al met de dweil rondgeslingerd zodat de klanten in een nette opgeruimde winkel begroet worden. Klanten? Jaaa, de leukste die je je kan bedenken!
Met klanten en niet-klanten maak je een gezellig praatje over het verschrikkelijke hondenweer of toch over de veelste veel lekkere dranken. Waar drank is, is gezelligheid en feestjes zijn altijd leuk! Mijn klanten hebben een behoefte…
OF zelf genieten van hun aankopen OF een ander laten genieten. Hoe kan je nou bereiken dat de klant optimaal gaat genieten? Door met ze te praten, vragen EN te luisteren zodat je ze van een goed advies kan voorzien 😊

Maar Manouk.. ik heb geen verstand van drank. NO PROBLEMO! Dat had ik ook niet toen ik hier begon.. Wat wel degelijk van belang is, is dat je geïnteresseerd bent in het product wat hier in het schap staat.. want hoe kan je een biefstuk verkopen als je vegetariër bent? Maak je over kennis van dranken niet druk want ik neem je graag mee in mijn kennis en enthousiasme, als jou enthousiasme en leergierigheid ook maar aanwezig is 😊 (PS. Er staan heel veel open flessen, niet doorvertellen!)

En Manouk.. met zoveel genietende klanten raken de schappen leeg..
GELUKKIG! Daar staan we voor!
Dus laat je spierballen maar zien! Sjouwen met kratten bier, dozen gedistilleerd of kisten wijn daar draai jij je hand niet voor om. Binnen een mum van tijd heb jij de schappen weer vol, recht en strak gezet.. en hé, met al dat gesjouw hoef je ook niet meer naar de sportschool!

Verantwoordelijkheden

OK! “Enne.. wordt dat allemaal op een blaadje gepresenteerd wat ik dan moet doen?!” Hierop geef ik graag twee antwoorden: Ja en Nee .. ik zal je zeker de nodige begeleiding en ondersteuning geven waar jij behoefte aan hebt. Tegelijkertijd verwacht ik wel een beetje koppiekoppie en is inzicht krijgen van de werkzaamheden  wel degelijk een pre.

Zie jij je al in mijn bedrijfskleding?

Dit is een kleine opsomming van de werkzaamheden die op mijn winkelvloer en in het magazijn verricht worden. Ben je inmiddels al aan het dagdromen over hoe leuk deze functie is?! Begin je van binnen al te springen van enthousiasme en denk je dat jou kleine of grote inzet een aanwinst is voor mijn klanten en voor het bedrijf?!

Het belangrijkste bij je sollicitatie is dat je overtuigd bent van:
– Ten één, werken in de winkel en alles wat daarbij komt kijken vind je héél leuk
– Ten twéé, je bent een aanpakker die beschikt over een snelle schakeling tussen werkzaamheden
– Ten drié, je bent geen alcoholist maar je bent er zeker ook niet vies van

Je mag in ieder geval van mij collegialiteit, enthousiasme en gezelligheid verwachten. Ik zal je de begeleiding geven die je nodig hebt in de opstartfase waardoor jij je eigen groei in de toekomst kan bepalen. De planning wordt met je besproken en ik zal je belonen met een salaris conform CAO.

Een paar kleine eisen..

Om in aanmerking te komen voor deze functie moet je voldoen aan de minimale leeftijd van 21+ om alcoholhoudende drank te verkopen. Winkel en verkoop is voor jou bekend terrein en enige ervaring heb je in je verleden opgedaan. Je hebt ambitie om in een winkel te staan en kan het je makkelijk permitteren om minimaal 4 uur per week op de vloer te staan. Mocht je collega in de knoei zitten dan ben jij zeker bereidt om je collegialiteit te tonen.

Solliciteren?!

De eerste voorronde van de sollicitatie wordt begeleidt door mijn mams, Anita van de Ven. Je gaat daarom ook niet je CV en motivatie naar mij sturen maar naar info@hetoudevat.nl t.a.v. Anita van de Ven. De eerste voorselectie wordt gemaakt op je motivatie en daarna wordt er gekeken naar je CV. Ben je door deze selectie als “interessant” geanalyseerd dan nodigen we je graag uit voor een gesprek. Tijdens het gesprek schuif ik gezellig aan en gaan we samen bespreken wat jij voor mij zou kunnen en willen betekenen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Contact opnemen

  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie vul onderstaand contactformulier in.
   Contact

   St. Annastraat 55 5421 KB, Gemert 0492 - 36 14 63 info@hetoudevat.nl

   Open

   • Dinsdag
   • 09.30 - 18.00 uur
   • Woensdag
   • 09.30 - 18.00 uur
   • Donderdag
   • 09.30 - 18.00 uur
   • Vrijdag (koopavond)
   • 09.30 - 21.00 uur
   • Zaterdag (extra lang open)
   • 09.00 - 18.00 uur