Welkom

Een hele goedendag!
Ik , Manouk van de Ven, wil u een gezellig welkom heten op de website van Het Oude Vat. Het Oude Vat is de drankenspeciaalzaak die is opgericht in 1922 door mijn overgroot opa in kerkdorpje De Mortel. Nu, anno 2018, is het (h)echte familiebedrijf uitgegroeid tot een begrip in de omgeving als het gaat om (alcoholhoudende) dranken, relatiegeschenken, feesten en partijen maar ook het organiseren van proeverijen in de zaak maar ook op locatie.

Vakkennis en een luisterend oor voor mijn klanten zijn mijn kernwaarden. Door onze vakkundigheid kunnen wij u optimaal adviseren om u een juiste keuze te laten maken in ons brede en diepe assortiment van wijnen, speciale bieren en gedistilleerde dranken zoals whisky, cognac, rum, grappa en jenever.
Naast een goed advies kunt u bij ons terecht voor de mooiste en creatiefste cadeauverpakkingen. In de zaak staat een ruime presentatie van relatiegeschenken, denk hierbij aan bierpakketten maar ook wijngeschenken en op maat gemaakt cocktail/shot pakketten. Alles handgemaakt en uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om eigen wensen samen te laten stellen.

Op de website vindt u een overzicht van de activiteiten waar we actief mee zijn. In mijn persoonlijk blog schrijf ik graag over nieuwe producten, weetjes en feitjes, ontwikkelingen en trends. Ik ben actief op het gebied van het organiseren van proeverijen, tevens is het mogelijk om deze ook op locatie te verzorgen.
In de aankomende periode zal er ook een online shop worden gevuld. Hierin zal u een speciaal geselecteerd aantal producten vinden die een gedeelte van het assortiment vertegenwoordigen.
Mocht u naar een product op zoek zijn neem gerust contact met me op, ik doe graag mijn best om producten speciaal voor u te bestellen.

Graag nodig ik u uit om mijn wereld van dranken te komen beleven!

GENIET !
Manouk

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact opnemen

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie vul onderstaand contactformulier in.
Contact

St. Annastraat 55 5421 KB, Gemert 0492 - 36 14 63 info@hetoudevat.nl

Open

  • Dinsdag t/m donderdag
  • 09.30 - 18.00 uur
  • Vrijdag (koopavond)
  • 09.30 - 21.00 uur
  • Zaterdag (extra lang open)
  • 09.00 - 18.00 uur