Gin & Tonic Workshop

Gin (&) Tonic is hip, lekker, toegankelijk en zéér divers!

Dat is dan ook de reden waarom ik op donderdag 23 mei een interactieve Gin & Tonic Workshop organiseer!
Inmiddels is het niet meer bij te houden hoeveel verschillende merken en stijlen Gin er verkrijgbaar zijn.
Maar zien we door al deze verschillende varianten nog wel wat de verschillen zijn? Waarom is de ene variant goedkoper en de ander juist vrij hoog in prijs? Is Tonic nou gewoon Tonic of zit daar ook verschil in?
Waarom wordt de ene Gin & Tonic gegarneerd met een sliert komkommer en de ander met een sinaasappel?

Om deze vragen te beantwoorden wil ik je graag meenemen in de wereld van Gin & van Tonic! Tijdens deze gezellige avond ga jij de verschillen proeven, ontdekken en zelf samenstellen. De Nederlandse cocktailwereld wordt als basis vastgehouden. Alhoewel… waar we tot voor kort nog maar één “perfect serve” hadden, zijn er tegenwoordig verschillende heerlijke combinaties te creëren.

Het leuke en verrassende aan Gin & Tonic is dat er voor iedereen wel een lekker combinatie te maken valt. Daarom is deze workshop ook toegankelijk en interessant voor iedereen die houdt van een lekker drankje.

De workshop vindt plaats in de zaak, St. Annastraat 55 in Gemert. We starten om 20.00 uur, de deur zal vanaf 19.30 uur open zijn. Mocht je met meerdere vriend(inn)en willen deelnemen dan geef ik je graag het advies om op tijd aanwezig te zijn. De entree bedraagt € 25,00, vooraf aanmelden is verplicht. Aanmelden kan in de zaak of stuur een mail naar manouk@hetoudevat.nl. Na betaling zijn de plaatsen gereserveerd.

GENIET !
Manouk

Schrijf je in voor onze proeverij

Contact opnemen

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie vul onderstaand contactformulier in.
Contact

St. Annastraat 55 5421 KB, Gemert 0492 - 36 14 63 info@hetoudevat.nl

Open

  • Dinsdag t/m donderdag
  • 09.00 - 18.00 uur
  • Vrijdag (koopavond)
  • 09.00 - 21.00 uur
  • Zaterdag (extra lang open)
  • 09.00 - 18.00 uur