Terug naar de webshop

Ferreira Porto 10 years Old White

Een huzarenstuk van uitzonderlijke kwaliteit! Een 10 jaar oude witte port heeft een amber gele tint met een fijne gouden gloed. Intens en complex boeket waar tropisch fruit overheerst. Harmonieus geïntegreerd met milde tonen en specerijen als gevolg van de lange rijping op eikenhouten vaten. In de mond is een klassieke en frisse stijl goed herkenbaar met een zeer rijke en lange afdronk. Een unieke smaakbeleving!

Heerlijk als aperitief, bij ganzenlever, sterke kazen, rijke desserts en crème brulée.

Alcoholpercentage: 20%
Inhoud: 37,5cl

Porthuis Ferreira behoort to de top van de Portugese porthuizen. Voor de Portugees staat de naam Ferreira synoniem voor kwaliteit en eeuwenoude traditie. Direct aan de kade van Vila Nova de Gaia liggen de aloude lodges waar nog steeds de rijping plaatsvindt van de portwijnen. Verscholen in het achterland van Porto, gelegen aan de indrukwekkende Douro, liggen de prachtige Quinta´s. Quinta´s zijn de Portugese wijnboerderijen met de namen Quinta de Seixo en Quinta do Porto.
Schitterende landgoederen waar de geschiedenis van Ferreira bijna 250 jaar geleden is begonnen. Ferreira is dan ook een van de oudste porthuizen met eigen wijngaarden die een oppervlakte bestrijken van meer dan 150 hectare. Als een van de eerste portmakers in Portugal heeft Ferreira na acht generaties nog steeds de kracht en vitaliteit in huis om port te maken van uitzonderlijke klasse. Onder de bezielende leiding van José Maria Soares Franco is een team van oenologen verantwoordelijk voor de kwaliteit van het totale productieproces bij Ferreira. Niet alleen de Portugezen zelf maar ook de Internationale Connaisseurs en vakpers zijn zeer lovend over de zeldzame Ferreira kwaliteit.

16,00

Contact opnemen

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie vul onderstaand contactformulier in.
Contact

St. Annastraat 55 5421 KB, Gemert 0492 - 36 14 63 info@hetoudevat.nl

Open

  • Dinsdag t/m donderdag
  • 09.30 - 18.00 uur
  • Vrijdag (koopavond)
  • 09.30 - 21.00 uur
  • Zaterdag (extra lang open)
  • 09.00 - 18.00 uur
Copyright © Het Oude Vat, Gemert
Website door Don't Mind, Veghel